Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

Εγγραφές και Επανεγγραφές παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του ΟΚΠΑΠ Δήμου Βόλβης

Αγαπητοί γονείς οι εγγραφές και επανεγγραφές νηπίων στους παιδικούς σταθμούς του ΟΚΠΑΠ  Δήμου Βόλβης για το σχολικό έτος 2023-2024 ξεκινούν την Τετάρτη  10  Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη  31 Μαΐου . Η παραλαβή αιτήσεων από τους γονείς θα γίνεται από τους παιδικούς σταθμούς, από την ιστοσελίδα του ΟΚΠΑΠ Δήμου Βόλβης  ( okpapvolvis.gr)  και του Δήμου Βόλβης ( dimosvolvis.gr).

Στην πρώτη φάση των αιτήσεων χρειάζεται μόνο η συμπλήρωση της αίτησης με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία που ζητούνται.

Θα ακολουθήσει η διαδικασία των αιτήσεων προς την ΕΕΤΑΑ κατά την οποία θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην κάρτα ανεργίας σε περίπτωση  που η μητέρα ή ο πατέρας δεν εργάζεται και  οι γονείς που είναι από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης να προβούν στην έκδοση Πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης, μεταφρασμένο ( τελευταίου εξαμήνου ).

Ιδιαίτερη προσοχή δείξτε σε ότι αφορά τη συμπλήρωση της αίτησης στα τηλέφωνα επικοινωνίας και στο e-mail που υποχρεωτικά χρειάζεται να γράφετε, για να είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας όταν ξεκινήσει η διαδικασία των αιτήσεων μέσω ΕΕΤΑΑ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας :

  • Δημοτικός  Παιδικός Σταθμός Αγίου Γεωργίου  : 2397027455
  • Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Σταυρού : 2397061454
  • Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Νέας Απολλωνίας : 2393041650

Παρακαλούνται να επικοινωνήσουν και οι γονείς που τα παιδιά τους κλείνουν τα 2.5 μέσα στη διάρκεια της επόμενης σχολικής χρονιάς και  προτίθενται να εγγράψουν τα παιδιά τους στον Παιδικούς Σταθμούς και κατά τη διάρκεια του έτους 2023-2024 , έτσι ώστε να είναι σε θέση ο Οργανισμός να προβεί στον απαραίτητο σχεδιασμό.

Συνημμένα

 1)  Αίτηση εγγραφής

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΚΠΑΠ

ΤΣΟΥΡΑΛΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »
Μετάβαση στο περιεχόμενο