ΔΡΑΣΕΙΣΟλοκλήρωση αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας

Ολοκλήρωση αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας

Η δεύτερη αποστολή του Δήμου Βόλβης για τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας αναχώρησε στις 23/10/2023 με τελικό προορισμό τον Δήμο Φαρκαδόνας, όπου παραδόθηκαν παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Ειρήνη Κακαϊτσα και της κοινωνικής λειτουργού  Αναστασίας Παράσχου του Κέντρου Κοινότητας  του Δήμου για τη διανομή των προϊόντων στις οικογένειες που υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη. Ένα μέρος των προϊόντων προωθήθηκαν στο Δήμο Παλαμά του νομού Καρδίτσας.

Η ανταπόκρισή των κατοίκων του Δήμου Βόλβης στο κάλεσμα του Οργανισμού  Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Βόλβης και του Δημάρχου κ. Λιάμα Διαμαντή για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης ήταν πολύ μεγάλη, καθώς το προηγούμενο διάστημα το δημοτικό κατάστημα του Σταυρού είχε συγκεντρωθεί μεγάλος όγκος τροφίμων και ρούχων.

Τη στήριξη και τη συμπαράσταση τους σε αυτό το εγχείρημα, έδειξαν με την προσφορά τους σε παλέτες με νερά οι ιδιώτες επιχειρηματίες  Ματζούνης, το ξενοδοχείο «Rihios» και η κάβα Λαζαρούδη. Ενώ πολύ σημαντική ήταν η συμβολή των εθελοντών  που βοήθησαν να ολοκληρωθεί η διαλογή, η συκευασία και η μεταφόρτωση των προϊόντων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον ΟΚΠΑΠ και τον Δήμαρχο στους δημότες για την προσφορά τους και σε όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της αποστολής της ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους της Θεσαλίας, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως ο Δήμος Βόλβης είναι αλληλέγγυος σε όσους έχουν ανάγκη.

Ευχαριστήριο Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας

Ο Δήμος Φαρκαδόνας, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ειρήνη Κακαϊτσα και η κοινωνική λειτουργός Αναστασία Παράσχου του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Βόλβης και το Κέντρο Κοινότητας Βόλβης για την ευγενική προσφορά τους, να δωρίσουν είδη ρουχισμού, τροφίμων και καθαριότητας για τους πληγέντες του Δήμου Φαρκαδόνας.

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »
Μετάβαση στο περιεχόμενο