ΔΡΑΣΕΙΣΑγκαλιά αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους του Έβρου

Αγκαλιά αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους του Έβρου

Την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στον Έβρο εξέφρασαν εμπράκτως για άλλη μια φορά οι κάτοικοι του Δήμου Βόλβης και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Οργανισμού  Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Βόλβης και του Δημάρχου κ. Λιάμα Διαμαντή για συλλογή αγαθών πρώτης ανάγκης.

Παρότι το χρονικό διάστημα συγκέντρωσης των ειδών πρώτης ανάγκης ήταν περιορισμένο, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και συγκινητική. Συγκεντρώθηκαν κυρίως φαρμακευτικό υλικό, είδη ατομικής υγιεινής, νερά,  αρκετά είδη ρουχισμού και κλινοσκεπάσματα. Άμεσα έγινε η διαλογή και η συσκευασία από υπαλλήλους του Κέντρου Κοινότητας  Δήμου Βόλβης και του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και τη Δευτέρα 4/9/2023 πραγματοποιήθηκε η αποστολή και η παράδοση των προϊόντων στο Πολυκοινωνικό Κέντρο του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Οι υπεύθυνοι της δομής που παρέλαβαν τα προϊόντα εξέφρασαν τις βαθιές ευχαριστίες τους για τη στήριξη και τη συμπαράσταση του Δήμου Βόλβης στις δύσκολες αυτές μέρες που ζούνε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον ΟΚΠΑΠ στους Δημότες μας, στον Δήμαρχο και στο beach bar COCONUT για τη συνεισφορά του στην αποστολή μας σε φαρμακευτικό υλικό.

Ο Δήμος Βόλβης για άλλη μια φορά αλληλέγγυος σε όσους έχουν ανάγκη.

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »
Μετάβαση στο περιεχόμενο