Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις νηπίων για τους Παιδικούς Σταθμούς του ΟΚΠΑΠ Δήμου Βόλβης

Αγαπητοί γονείς ξεκίνησαν οι αιτήσεις νηπίων για τους Παιδικούς Σταθμούς του ΟΚΠΑΠ  Δήμου Βόλβης για το σχολικό έτος 2022-2023 μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ  

Γονείς ή πρόσωπα που έχουν τη γονική μέριμνα ή την επιμέλεια, αναδόχους γονείς, επιτρόπους ή συμπαραστάτες, Νόμιμους Εκπροσώπους  παιδιών προσχολικής ηλικίας, που επιθυμούν τη φιλοξενία των παιδιών τους σε δομές αντίστοιχες με την ηλικία τους να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής από τις 02/08/2022, ώρα 14:00 έως τις 12/08/2022, ώρα 23:59.

 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά. Τα όποια δικαιολογητικά απαιτηθούν, θα αντλούνται μέσω διεπαφών, όπου αυτό είναι δυνατό ή θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά (upload) σε μορφή αρχείου pdf.

Για την εξασφάλιση της συμμετοχής, κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει και να υποβάλει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ την “Αίτηση Συμμετοχής”, στην εφαρμογή που θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr, «Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων.  Καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή των Αιτήσεων, ορίζεται η 12/08/2022 και ώρα 23:59.

Με την υποβολή της Αίτησης, οι αιτούντες δηλώνουν ότι έλαβαν γνώση όλων των όρων.

Υπεύθυνη διαδικασίας αιτήσεων: Κα Πεχλιβάνη Μαρία  τηλ  6972630153

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΚΠΑΠ

ΤΣΟΥΡΑΛΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »
Μετάβαση στο περιεχόμενο