Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΛΒΗΣ

Διανομή τροφίμων πραγματοποίησε ενόψει Πάσχα την Μεγάλη Τετάρτη ο  Δήμος Βόλβης, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικής Μακεδονίας, στα πλαίσια του επισιτιστικού  προγράμματος “Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019, του ΤΕΒΑ 2014-2020”.

Τα είδη που διανεμήθηκαν στις οικογένειες ήταν νωπά κρέατα, τυριά και φρούτα, σε συνέχεια των δύο προηγούμενων διανομών που πραγματοποιήθηκαν τον Μάρτιο στις οποίες δόθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19 και μαζί με τα προϊόντα οι ωφελούμενοι παρέλαβαν απολυμαντικά τζελ χεριών.

Συντονιστές της δράσης ήταν ο κ. Θωμά Νικόλαος, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα υγείας και πρόνοιας και η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Βόλβης  κα. Τσουραλάκη Κυριακή.

Το παρόν στη διανομή έδωσε ο δήμαρχος Δήμου Βόλβης κ. Λιάμας Διαμαντής προκειμένου να συμβάλει στην ομαλή διεξαγωγή της δράσης.

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »
Μετάβαση στο περιεχόμενο