Βιογραφικό Αντιπροέδρου ΟΚΠΑΠ Στέλλας Σ. Σαλέπη

Η Σαλέπη Στέλλα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στα Νέα Βρασνά. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης της Σχολής Κοινωνικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης καθώς και με μεταπτυχιακό της MBA Οικονομικών στο Frederick University of Cyprus. Εκτός αυτού έχει φοιτήσει και παρακολουθήσει σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο University of London και στο University of Geneva.

Από τον Σεπτέμβριο του 2017 ασκεί τα καθήκοντα της Συντονίστριας/Ειδικής Γραμματέα στην Αντιπροσωπεία του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων στην Θεσσαλονίκη, είναι δόκιμο μέλους του Ελληνικού Ινστιτούτου για τον ΟΗΕ και ασχολείται επισταμένως ερευνητικά στο Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης. Είναι μέλος του EUROPE DIRECT της Κομοτηνής, καθώς και των JEF Κομοτηνής.

Έχει εργαστεί στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, καθώς έχει πραγματοποιήσει την πρακτική της άσκηση στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης & Παιδείας Δήμου Βόλβης.

Έχει συμμετάσχει σε σειρά συνεδρίων, ημερίδων και επιμορφωτικών προγραμμάτων, ενώ κατά την διάρκεια των σπουδών της έχει συμμετάσχει σε προσομοιωτικά προγράμματα τοπικής αυτοδιοίκησης και με το Erasmus έχει σπουδάσει σε Πανεπιστήμιο της Σλοβακίας. Έχει συμμετάσχει στην διοργάνωση σειράς επιστημονικών εκδηλώσεων, αλλά και μέλος οργανωτικής επιτροπής συνεδρίων.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βόλβης. Είναι αντιπρόεδρος ΟΚΠΑΠ και εντεταλμένη Δημοτική σύμβουλος ευρωπαϊκών προγραμμάτων και ψηφιακής διακυβέρνησης δήμου Βόλβης.

Γνωρίζει αγγλικά και γερμανικά.

Translate »
Μετάβαση στο περιεχόμενο